kolmapäev, 28. august 2013

Tagasivaade halduskogus ja komisjonides tehtule

Tagasivaadates oma tegevusele Lasnamäe halduskogus, võin öelda, et olen jäänud rahule. Halduskogus ja komisjonides olen aktiivselt esitanud hulga eelnõusid, arupärimisi ja küsimusi, mida olen inimestele kajastanud jooksvalt tagasisidena ka oma blogis. Olen osalenud peaaegu kõigil halduskogu ja halduskogu komisjoni koosolekutel. Oma kordaminekuks pean ma seda, et halduskogu peale pikka arutlusperioodi toetas minu eelnõud, millega arvati heakorra - ja keskkonnaküsimused halduskogu vara - ja majanduskomisjoni tegevusvaldkondade hulka. Halduskogu sotsiaal - ja tervishoiukomisjonis suutsin läbisuruda  koostöökokkuleppe sotsiaaltöö valdkonnas linnaosa tervisekeskuse ja linnaosa valitsuse vahel. Linna tasandil algatas sotsiaaldemokraatide fraktsioon minu ettepanekul Tallinna linnavolikogus eelnõu jalgratastele parkimiskohtade rajamiseks, mida linnavolikogu  ka toetas.
Leian, et halduskogu tegevus vajab suuremat läbipaistvust ja kodanikuühenduste esindajate kaasamist halduskogude komisjonide töösse. Samuti arvan, et halduskogule peaks anda õigusi juurde, näiteks võiks linnaosa halduskogu valida ja kinnitada linnosa vanema.
Kandideerin sügisestel kohaliku omavalitsuse valimistel Lasnamäel SDE nimekirjas linnavolikokku. Linnavolikogusse valituks saades, kavatsen ma jätkata oma poliitilise tegevuse kajastamist linnarahvale oma blogi kaudu - ja esitades eelnõusid, mis muudavad Tallinna linnaelanike elu paremaks.

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta