kolmapäev, 16. aprill 2014

Aprillikuu korrakaitsekomisjoni koosolek

Aprillikuus tuli esimest korda kokku Lasnamäe linnaosa halduskogu korrakaitsekomisjon. Komisjon moodustati 2014. aasta märtsikuu halduskogu koosolekul. Komisjon otsustas esitada ja ühehäälselt toetada komisjoni aseesimehe kohale Hermo Kuuse kandidatuuri. Komisjon arutas ka 2014. aasta tegevuskava. Ettepanekuid oli väga palju, plaanis on kohtuda Ida-Politseiosakonna esindajatega, tutvuda Munitsipaalpolitsei tööga linnaosas, naabrivalve piirkondadega jne.. Komisjonis  tõstsin esile seda, et komisjon peaks olema oma ideedega toeks ja koostööpartneriks linnaosas sisejulgeoleku eest vastutavatele institutsioonidele. Samuti avaldasin arvamust, et komisjon peaks esitama oma ettepanekuid linnavolikogu korrakaitse - ja tarbijakaitsekomisjonile, samuti linnaosa halduskogule arutamiseks.
Arvan, et korrakaitsekomisjoni taasmoodustamine Lasnamäe linnaosa halduskogu komisjonina (esitasin eelnõu juba 2010. aastal, eelmises halduskogu koosseisus), on väga vajalik. Arvestades seda, et korrakaitseküsimused on ka erinevate uuringute järgi üks põhiprobleemidest, mis linnaosa elanikele kõige enam muret valmistavad. Samuti ootab komisjon ka linnaosa elanikelt konstruktiivseid ettepanekuid ja probleemidele osutamist. 
Kontakt: hermo.kuusk@gmail.com

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta