pühapäev, 15. juuni 2014

Lasnamäe halduskogu korrakaitsekomisjoni juunikuu koosolek

Juunikuu korrakaitsekomisjoni koosolekul käisid Lasnamäel heakorra tagamisest rääkimas munitsipaalpolitsei töötajad vaneminspektor Mihhail Karuse ja inspektor Tatjana Besedina. Põhiliselt kontrollitakse praegu muruniitmist ja prügi ladustamist. On olnud aasta algusest üle kolme tuhande rikkumise. Suurema osa  sellest moodustavad valesti parkimised. Suurekaliibrilise prügi ladustamine juhtumiste arv on hakanud vähenema. Suureks probleemiks munitsipaalpolitseile on gräfiti seintel ja alajaamadel. Siiani pole kedagi õnnestunud tabada, kuna sodijad tegutsevad öösiti, kui patrull enam ei liigu. Pakkusin omapoolselt välja, et gräfitiprobleemi lahendamiseks võiks olla linnaosa parkides spetsiaalsed paneelid, kuhu pinnale tohiksid gräfitikunstnikud oma teoseid joonistada.
Küsimustevoorus kurtsid mõned komisjoniliikmed oma isiklikke muresid korteriühistutes, põhiliselt olid mured seotud parkimisega. Saime teada ka seda, et Pae karjäärist ei tohi kala püüda. Isiklikult arvan, et võiks ikka küll, miks linnapea muidu karpkala maimud karjääri lasi:) . Grillida on lubatud haljasalal ainult kinnise grilliga, lahtise tule tegemine on loomulikult keelatud. Leian, et ametlikke grillikohti võiks olla linnaosas palju rohkem.

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta