teisipäev, 29. juuli 2014

Eesti kasutamata reklaamivõimalused sotsiaalmeedias

Eesti tahab olla silmapaistev turismimaa, samuti on meile olulise tähtsusega, et Eestit teataks ja tuntaks mujal maailmas. Eesti riik uhkustab sellega, kui internetiseeritud e-riik me oleme, ja kui palju on meil elanike hulgas internetikasutajaid. Kõik see on sotsiaalmeedia seisukohalt kahjuks kasutamata ressurss. Vaadates näiteks suhtluskeskkonda Facebook, jõuab kohale teadmine, et Eesti kohta ei leidu seal ingliskeelset tutvustavat teabematerjali üldse. Paljudel riikidel on olemas pages id maa arhitektuuri, kultuuri ja looduse kohta. Eesti kohta suhtluskeskkonnast selliseid lehekülgi aga ei leia, kuigi kipume ise oma loodusest tihtipeale ülivõrdes rääkima. Suhtluskeskkondi reklaamikanalina ei maksaks kohe mitte alahinnata. Arvestada tuleb sellega, et suhtluskeskkondadel Facebook, Twitter, MySpace on maailmas sadu või isegi rohkem miljoneid igapäevakasutajaid. Ka on vajalikud sihtrühmad kergemini leitavad. Seepärast võiks riik mõelda, kuidas kasutada paremini ära Eesti riigi reklaamimist ja tutvustamist suhtluskeskkondades.

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta