neljapäev, 25. september 2014

Raamatute laenutamisest

Raamatukogus tekitab tihtipeale ebamugavust alati see kohaviitade ja pikalt raamatupealkirjade välja kirjutamine. See on aeganõudev ja tülikas, nii laenutajale kui ka raamatukogu töötajatele. Miks ei võiks e-riik luua raamatute e-tellimise raamatukogu , mille kaudu saaks ID-kaardiga inimene juba kodus näha, kas raamatut, mida ta tahab lugeda, on raamatukogus kohal või mitte? Ja soovi korral ära tellida ja lihtsalt raamatutele raamatukogusse järele minna. Samuti võiks juurutada selles süsteemi, mis näitaks, et kust raamatukogust seda raamatut parajasti saaks välja laenutada. See muudaks lihtsamaks raamatukogude töökorralduse ja säästaks inimeste aega.

2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta