neljapäev, 24. jaanuar 2019

Naiste marsist!

Eelmine nädalavahetus toimus Tallinnas üritus  "Naiste marss!", kus pöörati tähelepanu kliimamuutustele , naiste õigustele jmt . naistega seotus probleemidele. Meelsuse avaldamine on demokraatlikule ühiskonnale täiesti loomulik. Samuti erinevate arvamuste paljusus. Samas, oleks tore olnud näha marsil marssimas neid naisi, kes ka reaalselt kannatavad palgalõhe ja perevägivalla all. Suuresti on  need naised väljaspoolt pealinna, väiksemates maakohtades, alevikes, väikelinnades. Nende naisteni ei jõudnud see info kohale. Nendel polnud ka võimalust kohale tulla. 
Järgmine kord oleks kindlasti võrdõiguslikkuse bürool mõistlik teha ennem üleriigiline telgituur väljaspool pealinna, et ka naised, kes kannatavad reaalselt nende probleemide all, mille vastu naised marssisid, jõuaksid paraadile oma meelsust avaldama. Vahet kontakt aitab jõuda paremini sihtgrupini.
Tolmuvad voldikud kontoris on raiskamine!

1 kommentaar:

  1. Kas arvad, et linnades on palgalõhe, diskrimineerimise ja pere-/kohtinguvägivalla mured murtud? Marssile tulnud naised esindasid kõiki. Just seetõttu, et mitte kõigil pole võimalik tulla. Voldikute osas on sul õigus, peaks korraldama suuremat teavituskampaaniat.

    VastaKustuta